tinta logo

За Нас

scroll down

Последвайте ни

 

Добре дошли в Тинта!

„Тинта“ е естетичен център, разположен в полите на Витоша. Ако името Ви звучи италианско, не се заблуждавайте. То означава „отенък, нюанс“ или още „отпечатък“ на езика на Леонардо Да Винчи. Все неща, които „Тинта“ иска да остави след себе си. И тя като Да Винчи от дълго време мечтае да сътворява красота чрез иновативни технологии. Но красота по лицата на хората.
Така години по-късно, от една мечта, се ражда естетичен център „Тинта“.

Но защо именно „Тинта“?

„Моят племенник, когато беше много малък и още не можеше да говори добре, ме наричаше Тинта. Галено от Христина. Беше ми много мило. Сега е голям и пак ме нарича така, защото това име остана нашата малка сантименталност“.

Зад „Тинта“ стои Христина Панчева, чиято лична история е не по-малко интересна от тази на името на центъра. Христина е медицинска сестра с над 17 годишен опит в най-хуманната професия, три, от които като сестра в реанимация. А след изкаран 9-месечен квалификационен курс, работи и като козметик. Защо ли? Защото усмивките по красивите лица на хората  я правят истински щастлива.

Минават години, докато реализира мечтата си. Но когато го искаш силно, мечтите се сбъдват.

Естетичен център „Тинта“ предлага апаратни и мануални процедури за лице и тяло, лазерна епилация от най-висок клас. А също фризьор, маникюр и педикюр. Тук можете да се освежите и разкрасите от глава до пети и да се насладите на уютна и топла обстановка.

Грижата за Вас имат

Христина Панчева

Терапевт Апаратни Процедури

Христина е медицинска сестра с над 17 години опит в най-хуманната професия, три, от които като сестра в реанимация. А след изкаран 9-месечен квалификационен курс, работи и като козметик.

Албена Георгиева

Фризьор

Албена е от хората, които имат призвание за професията си. Тя е фризьор с над 10 годишен опит, който владее и успешно прилага техниките в занаята. В работата си дава максималното всеки ден и за всеки отделен клиент.

Силвия Лазарова

Маникюрист

Силвия е маникюрист с опит, която има талант в работата с аерограф. Ръчно рисуваните декорации по ноктите могат да станат още по-ефектни благодарение на него. Тя притежава голямо отношение към детайлите и е търпелива, защото знае, че хубавите неща отнемат време.