tinta logo

 

NuEra Tight-

За Вашето перфектно тяло

scroll down

последвай ни

 

За процедурата

Една от тайните на стегнатото тяло се крие в технологията на NuEra Tight.

 

Премахването на подкожни мазнини с помощта на технологии се превръща във все по-популярен и ефективен метод за скулптуриране на тялото. Благодарение на дългогодишни проучвания и революционни иновации в тази област, стройната фигура е постижима с процедурите на NuEra Tight.

 

Оформянето на тяло с NuEra Tight предтавлява контролирано загряване на отделни слоеве на тъканите и кожата, за да се редуцират мазнините в проблемната зона. Иновативната технология FocalRF има 5 различни честоти за дълбочинно проникване на енергията, два терапевтични режима на работа и механичен масаж за манипулация на съединителната тъкан. Това дава предимство на апарата пред всички останали за постигане на категорични резултати при скулптуриране на тялото и премахване на целулита.

 

Процедурите с NuEra Tight могат да бъдат персонализирани, така че да съответстват на нуждите и индивидуалните характеристики на всеки пациент. Апаратът предоставя решение за премахване на целулит,  редуциране на мазнини, стягане на кожата, дори намаляване на видими бръчки, давайки на пациента сугурност и безопасност.

 

NuEra Tight ще надмине вашите очаквания!

 

NuEra Tight

Възможностите на NuEra Tight

NuEra Tight е създадена да постига видими, ефективни и безопасни резултати в скулптурирането и поддръжката на Вашето тяло. Естетичен център Tinta избра за Вас най-новата и персонализирана  терапия за стягане на отпусната кожа.

Намалява мазнини

Изключителната технология FocalRF позволява избор на различни радиочестоти за проникване на енергията, която третира и разрушава подкожните мазнини в избрана част от тялото. Това осигурява персонализиране на процедурата в зависимост от състоянието и типа на кожата. Апаратът гарантира безопасна терапия и никакви дискомфорт по време на процедурата .

 

Стяга отпусната кожа

NuEraTight стимулира производство на повече колаген и заличава признаците на отпусната кожа. Платформата автоматично постига необходимата температура, необходима за проникване на енергията в дермата, разрушава съединителната тъкан и стимулира функцията на клетките. Апаратът може да третира големи части на тялото, както и по-малки зони на лицето.

Редуцира целулит

Освен управлението на радиочестотите, технологията FocalRF на NuEraTight  има два терапевтични режима и механичен масажор за манипулиране на съединителната тъкан, който изтласква и разбива мазнините и ремоделира целулита. След прилагане на няколко процедури неравностите по кожата се изглаждат и външния вид на тялото е прескулпториран.

Изглажда бръчки

Възможностите на NuEraTight за прилагане на различни радиочестоти и контролиране на температура стимулират активността на фибробластите, повишават притока на кръв в клетките и образуването на нов колаген в организма. Затова е разработен и специален апликатор за лице, който дава предимство на апарата в заличаването на бръчки и фини линии.

 

Преди и след процедура

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Често задавани въпроси

 

 

С радост отговаряме на въпросите, които най-често ни питате

Колко процедури са необходими?

Стандартната терапевтична сесия включва между 4 и 6 процедури, а интервалът между тях е от 1 до 3 седмици. След като направите консултация с терапевт, той ще определи точният брой процедури според индивидуалното състояние на кожата.

Колко дълго продължава процедурата?

Продължителността на процедурата е между 10 и 30 минути, като зависи от размера на обработваната зона. Например, една терапия на ханш, бедра и седалище отнема 20 минути, а на корем 30 минути.

Перманентно ли е премахването на целулит с NuEra Tight?

NuEra Tightе елиминира постепенно целулита и стимулира образуването на нов колаген. Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго във времето тогава, когато са спазеи правилният протокол за работа с апарата и предписанията на терапевта, спрямо индивидуалните нужди на пациента.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е безболезнена за повечето пациенти и обикновено се усеща загряване в третираната зона.  Други пациенти се отпускат напълно, докато трае процедурата и използват времето за релакс.

Има ли странични ефекти?

Най-честите незабавни реакции към радиочестотната терапия са еритем и оток, които могат да възникнат веднага след терапията и обикновено отзвучават в рамките на няколко дни.

Има ли противопоказания?

 • Прием на лекарства, които повишават чувствителността на кожата към топлина;
 • Прием на лекарства, които променят метаболизма на кожата;
 • Рак или преканцерозни лезии областта, където ще се прилага терапията;
 • Херпес симплекс в областта, където ще се прилага терапията;
 • Риск от образуване на келоиди (само при терапия на кожна атрофия);
 • Бременност (на пациента);
 • Пациенти с пейсмейкър;
 • Значими съпътстващи кожни заболявания или възпалителни заболявания на кожата;
 • Активен херпес, открити разкъсвания или ожулвания;
 • Хронични или кожни вирусни, гъбични или бактериални заболявания;
 • Антикоагулантна терапия;
 • Активни локални или системни инфекции;
 • Всяко заболяване, при което повишаването на температурата е противопоказано;
 • Педиатрични пациенти, освен ако няма други медицински показания.

Нашите Клиенти

За да имаме здрав и устойчив бизнес, за нас е изключително важно да получаваме обратна връзка от хората, които ни гласуват доверие.

Деница Сапунова

Хриси е човек, на когото имам доверие и познавам от дълги години. Когато за пръв път ми препоръча Hydrafacial, бях по-скоро любопитна. Наистина не подозирах за ефекта от процедурата. Сега съм пристрастена. Препоръчвам естетичен център Тинта и процедурата HydraFacial. Струва си!

Мария Петрова

Вече направих две поцедури от пакет за лазерна епилация и да, наистина ефектът от нея е доста значим. Имам доверие на Хриси като терапевт и се чувставам в сигурни ръце. Освен това тя е и много топъл човек! Чувствам се уютно при тях. Пожелавам успех на естетичен център Тинта!

Натали Христова

Давам най-висока оценка на естетичен център Тинта. Много е приятно, когато човек получава на едно място наистина качествени услуги, мило отношение и горещ шоколад. Правя си процедури на HydraFacial, които са много приятни и имат наистина блестящ ефект върху кожата. Препоръчвам!

Ана Желева

Албена е човека, на когото съм оставила грижата за косата ми. Нейна клиентка съм от дълго време. Аз съм от хората, които обичат да сменят често прическата си и се доверявам безрезервно на Албена. Винаги ме е разбирала и постигала точно това, което искам.

Христина Стефанова

Препоръчвам лазерната епилация и останалите услуги на естетичен център Тинта. Целия екип е от добри професионалисти, които те карат да си тръгнеш доволен, уверен и усмихнат.

Владислава Русева

Процедурите за лице на HydraFacial ми дават резултати, които малко кремове и терапии успяват. Ефекта е видим веднага и е дълготраен. Освен базовата терапия, съм пробвала и Deluxe, която прави кожата наистина подмладена, със здрав и сияен вид.

Надя Стефанова

Обичам моментите за себе си и особено тези, прекарани в естетичен център Тинта. Препоръчвам ги, защото са професионалисти и защото умеят да създават топла и уютна атмосфера!

 Час за Консултация