tinta logo

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР-

За повече разкош

scroll down

последвай ни

За Вашето удоволствие

Красивият маникюр повдига самочувствието и ни кара да се усмихваме.

Случва ли Ви се, докато сте на маникюр или педикюр, да се замисляте как
малките неща в живота носят не само удовлетворение, а и
самоутвърждаване?

Когато изглеждаме добре, ние се чувстваме добре. Така ставаме по-позитивни,
действаме целенасочено и излъчваме добра енергия. По цял ден използваме ръцете си за какво ли не. Когато разговаряме, жестикулираме с ръце, ръкуваме се с други хора, храним
се с помощта на ръцете си…

Затова добрият вид на ноктите ни е важен за
успешния ни ден.

Моментите за маникюр са Вашето време, в което се чувствате специални и може да помислите само за себе си. Тези мигове на здравословен егоизъм Ви помагат да подредите мислите си и те да Ви окрилят в правилната посока. Удоволствието да се погрижиш за ръцете си е вътрешна метаморфоза, която намира външен израз. Когато се награждаваш с хубав маникюр, си подаряваш увереност.

Освен дом на красотата, салоните са и място за психотерапия. Място за моменти на емпатия и интимност, на споделен емоционален свят.

Добрият маникюрист знае това и умее да общува с клиентите.

Любопитно за нашия маникюр

Ето някои от най-важните факти, които трябва да знаете.

Здраве

LUXIO е канадска марка за гел лакове с фокус към здравето на клиентите. Продуктите са с иновативна и щадяща ноктите формула. Те не съдържат разтворители, формалдехид, тоулол, което минимализира риска от проява на алергии. Те са без мирис и не изсушават нокътя, за да може да се носят без прекъсване.

Издръжливост

LUXIO е чист лукс в бутилка – кремообразна, пищно и пигментирана формула, която гарантира равномерно покритие и дава ненадмината трайност. Не се използва киселинен праймър и това запазва целостта и естественото здраве на ноктите. LUXIO гарантира издръжливост и блясък на маникюра дълго време.

 

Цветове

Изискани и изразителни, цветовете са трайни и не избледняват. С кремообразна тексура за лесно нанасяне, лаковете имат свойството да се самоизравняват. Колекциите с цветове са вдъхновени от течения в изкуството и модата, така че да улаваят и да повишават настроението.

 

Домашна грижа

LUXIO предлага домашни серии, които дават ефективни решения при различни случаи на суха кожа, чупливи нокти и кутикули, гъбички и неприятни миризми. Процедурите с тях в домашни условия са опростени, прилагат се лесно и допълват ефекта от поддръжката в нашия център.

 

 След процедура

Преди

След

Преди

След

Често задавани въпроси

С радост отговаряме на въпросите, които най-често ни питате.

На колко време е нормално да се сменя гел лака?

Времето, на което сменяме гел лака е различно спрямо неговия носител. Средностатистически на 2 седмици вече се вижда израстналата част,а маникюрът започва да губи красотата и блчсъка си, затова няма точно правило. За всеки времето за смяна е различно спрямо неговия личен поглед.

Каква е разликата между гел лака и ноктопластиката и кое нанася по-малко щети върху ноктите?

Има няколко основни разлики между гел лака и ноктопластиката.
Първо би следвало да се уточни, че ноктопластиката може да бъде направена с гел, с акрил, с удължители, в зависимост от желанието на клиента и от самите нокти. Тя изисква повече време за изпълнение от маникюра с гел лак. Едно от основните предимства на гел лаковете е именно бързото им и лесно нанасяне. Само с няколко стъпки се постига перфектно изглеждащ, траен и бляскав маникюр.
При ноктопластиката може да се постигне различна форма и дължина на нокътя. На практика той се моделира според желанието на клиента, като целта е нокътят да изглежда максимално красив и естествен. И при двете услуги е необходимо нокътната плочка да бъде обработена преди да се пристъпи към нанасянето на самия продукт – в случая чист гел или гел лак.

Как да подсилим ноктите си и да ги поддържаме здрави?

В много голяма степен здравите нокти са въпрос на гени, но и на здравословно хранене и приемане на правилните вещества – витамини, минерали, желязо, магнезий, цинк. За да подобрим тяхната здравина и външен вид е необходимо да полагаме постоянни грижи за тях. Грижата за ноктите не изисква нито много време, нито много усилия, тя е въпрос на навик и постоянство. Много полезно е маслото за нокти и кожички, то подхранва нокътя и кожата около него и я предпазва от изсушаване и напукване. В домашни условия могат да се правят различни подхранващи терапии. Например, в ноктите може да се втрива течен витамин A смесен със затоплен зехтин. Лимонът също е много полезен за тях. Ръцете могат да се потапят в разтвор от вода и лимон или направо изцедения сок да се втрива в нокътя.

Нашите Клиенти

За да имаме здрав и устойчив бизнес, за нас е изключително важно да получаваме обратна връзка от хората, които ни гласуват доверие.

Деница Сапунова

Хриси е човек, на когото имам доверие и познавам от дълги години. Когато за пръв път ми препоръча Hydrafacial, бях по-скоро любопитна. Наистина не подозирах за ефекта от процедурата. Сега съм пристрастена. Препоръчвам естетичен център Тинта и процедурата HydraFacial. Струва си!

Мария Петрова

Вече направих две поцедури от пакет за лазерна епилация и да, наистина ефектът от нея е доста значим. Имам доверие на Хриси като терапевт и се чувставам в сигурни ръце. Освен това тя е и много топъл човек! Чувствам се уютно при тях. Пожелавам успех на естетичен център Тинта!

Натали Христова

Давам най-висока оценка на естетичен център Тинта. Много е приятно, когато човек получава на едно място наистина качествени услуги, мило отношение и горещ шоколад. Правя си процедури на HydraFacial, които са много приятни и имат наистина блестящ ефект върху кожата. Препоръчвам!

Ана Желева

Албена е човека, на когото съм оставила грижата за косата ми. Нейна клиентка съм от дълго време. Аз съм от хората, които обичат да сменят често прическата си и се доверявам безрезервно на Албена. Винаги ме е разбирала и постигала точно това, което искам.

Христина Стефанова

Препоръчвам лазерната епилация и останалите услуги на естетичен център Тинта. Целия екип е от добри професионалисти, които те карат да си тръгнеш доволен, уверен и усмихнат.

Владислава Русева

Процедурите за лице на HydraFacial ми дават резултати, които малко кремове и терапии успяват. Ефекта е видим веднага и е дълготраен. Освен базовата терапия, съм пробвала и Deluxe, която прави кожата наистина подмладена, със здрав и сияен вид.

Надя Стефанова

Обичам моментите за себе си и особено тези, прекарани в естетичен център Тинта. Препоръчвам ги, защото са професионалисти и защото умеят да създават топла и уютна атмосфера!

 Час за Консултация