tinta logo

ФРИЗЬОРСТВОТО-

Изкуството на фантазията чрез ръцете

scroll down

последвай ни

За Вашето самочувствие

„Фризьорството е изкуство, което никога няма да бъде заменено от машини. То се нуждае от жестовете и ръцете на артист. “( фризьор )

 

Да си фризьор е не само призвание, да си фризьор означава да си творец,който предава с ръцете си магията на красотата. Талантът е водещата сила,но също така се изискват и много знания и умения, които се натрупват сопит. Затова фризьорската професия се базира на много сериозно обучение, изисква сръчност, въображение, креативност и много труд.

 

Най- сложното в тази професия e предизвикателството , с което фризьорите се сблъскват всеки ден – да направят своите клиенти щастливи. Това е мисия, посветена на идеалната визия. Добрият специалист умее да консултира правилно за изборa на подходящ цвят, прическа и дължина на косата. Той ще ви предложи терапията, от която косата ви се нуждае, за да придобие ослепителен блясък…

Поглезете косата си и я оставете да бъде поглезена!

Любопитно за нашата услуга

Доверие

Доволният клиент, който се връща с усмивка отново е огромна награда и висока оценка за фризьора. Но от значение е целият процес, цялата трансформация, която магичните ръце на коафьора правят. Доверието, което се създава прави клиента спокоен и сигурен в предлаганата услуга, за да може да се наслади на цялото преобразяване и желаната прическа, от преливането на палитра от цветове до получаването на точния нюанс.

Качество

Вашето доверие за нас означава високи критерии за качество, затова продуктите за коса, с които работим са от най – висок клас.
KERASTASE, GOLDWELL, MOROCCANOIL са утвърдени марки, с прекрасни, наситени и интензивни цветове. Ние поддържаме богатата и разнообразна гама от продукти.TINTA Aesthetic Center ви дава възможност да направите по-добрият избор за идеалния Ви външен вид.

Грижа

Ние знаем колко е важен външния вид за самочувствието на всеки човек, затова целим всеки наш посетител да бъде обгрижен индивидуално и с нужното внимание.  Фризьорите на Tinta Aesthetic Center са професионалисти и добри колористи, които притежават усет за подходяща прическа, съобразявайки се с формата на лицето и типа коса на човек. Ако търсите промяна, не се колебайте да ни се доверите!

След процедура

Преди

След

Любопитно за косата

Факти за косата, които си струва да знаете.

Косата символизира социален и икономически статус.

Значението на косата е имало високоотредено място още в Древен Египет. Тя е била символ на социален и икономически статус. Първите способи против косопад датират от тези антични времена. Здравата и гъста коса са говорили за изобилие и затова тя е била от изключителна важност.

 

Кои са витамините, отговорни за здравето на косата?

Клетките на косата също имат нужда от снабдяване с хранителни вещества, за да функционират правилно. Някои витамини, микроелементи и белтъчини са особено важни за красивия външен вид на косата. Това са протеинът кератин, който е основна съставна част на косата, а наличието на достатъчно количество кератин я прави здрава и еластична.

От какво е съставен на човешкият косъм?

Косъмът е разделен на стъбло/ствол и корен. Коренът се намира в дермата, в космена торбичка или така наречения космен фоликул. Стъблото/видимата част на косъма може да бъде разположено под различен ъгъл спрямо кожата. Когато този ъгъл е малък,  косата често застава не по начина, по който ни се иска.

От какво зависят дебелина и цвета на косъма?

Дебелината и цвета на косъма зависят от възрастта на човек и неговата расова принадлежност. Най – голяма плътност имат рижите коси (100 мк), по-тънки са на брюнетите (75 мк), а най-тънка е при блондините (50 мк). За цвета на косъма е отговорен меланинът. Това е пигмент, който определя дали косата да е кестенява, руса или с червеникави нюанси. С времето производството му в организма намалява и това води до побеляване на косата.

Нашите Клиенти

За да имаме здрав и устойчив бизнес, за нас е изключително важно да получаваме обратна връзка от хората, които ни гласуват доверие.

Деница Сапунова

Хриси е човек, на когото имам доверие и познавам от дълги години. Когато за пръв път ми препоръча Hydrafacial, бях по-скоро любопитна. Наистина не подозирах за ефекта от процедурата. Сега съм пристрастена. Препоръчвам естетичен център Тинта и процедурата HydraFacial. Струва си!

Мария Петрова

Вече направих две поцедури от пакет за лазерна епилация и да, наистина ефектът от нея е доста значим. Имам доверие на Хриси като терапевт и се чувставам в сигурни ръце. Освен това тя е и много топъл човек! Чувствам се уютно при тях. Пожелавам успех на естетичен център Тинта!

Натали Христова

Давам най-висока оценка на естетичен център Тинта. Много е приятно, когато човек получава на едно място наистина качествени услуги, мило отношение и горещ шоколад. Правя си процедури на HydraFacial, които са много приятни и имат наистина блестящ ефект върху кожата. Препоръчвам!

Ана Желева

Албена е човека, на когото съм оставила грижата за косата ми. Нейна клиентка съм от дълго време. Аз съм от хората, които обичат да сменят често прическата си и се доверявам безрезервно на Албена. Винаги ме е разбирала и постигала точно това, което искам.

Христина Стефанова

Препоръчвам лазерната епилация и останалите услуги на естетичен център Тинта. Целия екип е от добри професионалисти, които те карат да си тръгнеш доволен, уверен и усмихнат.

Владислава Русева

Процедурите за лице на HydraFacial ми дават резултати, които малко кремове и терапии успяват. Ефекта е видим веднага и е дълготраен. Освен базовата терапия, съм пробвала и Deluxe, която прави кожата наистина подмладена, със здрав и сияен вид.

Надя Стефанова

Обичам моментите за себе си и особено тези, прекарани в естетичен център Тинта. Препоръчвам ги, защото са професионалисти и защото умеят да създават топла и уютна атмосфера!

 Час за Консултация