tinta logo

 

HYDRAFACIAL-

За сияйна кожа

scroll down

Последвай ни

За процедурата

HydraFacial е единствената хидратираща процедура, която комбинира едновременно
почистване, ексфолиация, екстракция, хидратиране и антиоксидантна защита.

 

Резултатът
от процедурата е по-сияйна, красива и хидратирана кожа. Терапията използва
патентована “Vortex” технология, която почиства и хидратира кожата в дълбочина.
Апаратът работи само и единствено със супер серуми, които се произвеждат специално за него, за да
гарантира желан резултат.

 

Клиничните проучвания на HydraFacial показват, че процедурата помага за изглаждане на
бръчките в 90% от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94% от случаите и прави
кожата по-гладка, по-мека, по-младежка в 97% от случаите.

 

Потребителите на популярния сайт за отзиви от пациенти – realself.com, оценяват
процедурата като 98% ефективна и я нареждат на второ място по най-желана и търсена
терапия  в света след ботокса.

Hydrafacial

Процедурата в 3 стъпки

Почистване + Пилинг

При тази стъпка се използва серум Active 4, който премахва мъртви клетки и дава път на нова и здрава кожа. Той хидратира кожата в дълбочина и помага за изглаждане на фини линии. След него се нанася GlySal – разтвор на салицилова и гликолова киселина, който има ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт.

Екстракция + Хидратиране

При тази стъпка се използва Beta-HD серумът, чийто действие помага за изсмукване на замърсявания и черни точки. Супер серумът е разработен специално за мазна кожа със запушени пори. Благодарение на билковите си съставки и екстракт от кора на върба, серумът прави кожата нежна, чиста и сияйна.

Превенция + Защита

При тази стъпка се използват специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии. Те спомагат за заличаване на петна от кожата и изравняват тена. Един от най-често използваните серуми например, Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена и дълбока хидратация.

Допълнителни терапии

LED lights

LED светлини

Терапията с LED сини и червени светлини е допълнение към основната терапия
за лице Hydrafacial. Тя представлява прилагане на светлинна енергия върху
кожата с терапевтична цел в случаи на акне или зачервена кожа. Червените
светлини подмладяват, регенерират и стягат кожата, а сините унищожават acne bacteria, която е в основата на по-голямата част от случаите на акне. Сините светлини успокояват кожата и имат
антисептично действие. LED терапията е отлична завършваща стъпка на Hydrafacial.

lymphatic drainage

Лимфен дренаж

Механичната лимфна терапия е мощно средство за активиране на лимфния поток в третираната зона. Тя помага за отстраняване на токсини от кожата и стимулира отварянето на лимфните възли, увеличавайки количеството лимфа, което циркулира в зоната. Премахването на излишните течности е важно, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияен вид. Терапията може да се прилага като допълнение към Hydrafacial, за подобряване състоянието на кожата на лицето, краката, ръцете и дори гърба.

Nassif MD

NASSIF MD  хидратираща терапия

 

Това е бустер от серията за дълбока хидратация на кожата. Серумът се добавя към
терапията в случаи на много суха и състарена кожа. След терапията с бустер Nassif MD
кожата засиява.

hydrafacial keravive

KERAVIVE  терапия за скалп

Hydrafacial keravive е терапия за почистване на скалпа, която влияе изключително благоприятно на здравето на всяка коса. Тя помага за намаляване на косопада, като подхранва и уплътнява косъма.

Продукти за грижа у дома

Система за защита на кожата с Protec Plus Booster

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Систeма за енергизиране на кожата с Chrono Peptide Booster

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Преди и след процедура

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Често задавани въпроси

Подходящ/а ли съм за процедурата?

Hydrafacial 2.0 е предназначена за всички типове кожа, дори най-чувствителните могат да се подложат на лечение без никакви опасения. Вашият дерматолог/терапевт ще избере специфични серуми за третиране и / или за персонализиране на процедурата и Вашите нужди. Консултирайте се със специалист по грижа за кожата, за да оцени нейното състояние.

Какви резултати мога да очаквам?

Много клиенти забелязват видимо изглаждане на кожата, изравняване на тена и подобряване тонуса на кожата още след първата процедура.

Колко време траят резултатите?

Резултатите могат да бъдат осезаеми от 5 до 7 дни или дори повече. За да има по-дълготраен ефект, препоръчваме по еднa терапия всеки месец за подобряване на външния вид на кожата, изглаждане на фините линии и бръчки, намаляване видимостта на кафявите петна, справяне с мазната и замърсена кожа.

Колко време трае една терапия?

Hydrafacial е процедура, която спомога за поддържане на балансиран начин на живот. Тя е бърза, ефективна и отнема само 30 минути. Може да нанесете грима си и да се върнете към нормалните си дейности веднага след процедурата, тъй като не налага престой.

Нашите Клиенти

За да имаме здрав и устойчив бизнес, за нас е изключително важно да получаваме обратна връзка от хората, които ни гласуват доверие.

Деница Сапунова

Хриси е човек, на когото имам доверие и познавам от дълги години. Когато за пръв път ми препоръча Hydrafacial, бях по-скоро любопитна. Наистина не подозирах за ефекта от процедурата. Сега съм пристрастена. Препоръчвам естетичен център Тинта и процедурата HydraFacial. Струва си!

Мария Петрова

Вече направих две поцедури от пакет за лазерна епилация и да, наистина ефектът от нея е доста значим. Имам доверие на Хриси като терапевт и се чувставам в сигурни ръце. Освен това тя е и много топъл човек! Чувствам се уютно при тях. Пожелавам успех на естетичен център Тинта!

Натали Христова

Давам най-висока оценка на естетичен център Тинта. Много е приятно, когато човек получава на едно място наистина качествени услуги, мило отношение и горещ шоколад. Правя си процедури на HydraFacial, които са много приятни и имат наистина блестящ ефект върху кожата. Препоръчвам!

Ана Желева

Албена е човека, на когото съм оставила грижата за косата ми. Нейна клиентка съм от дълго време. Аз съм от хората, които обичат да сменят често прическата си и се доверявам безрезервно на Албена. Винаги ме е разбирала и постигала точно това, което искам.

Христина Стефанова

Препоръчвам лазерната епилация и останалите услуги на естетичен център Тинта. Целия екип е от добри професионалисти, които те карат да си тръгнеш доволен, уверен и усмихнат.

Владислава Русева

Процедурите за лице на HydraFacial ми дават резултати, които малко кремове и терапии успяват. Ефекта е видим веднага и е дълготраен. Освен базовата терапия, съм пробвала и Deluxe, която прави кожата наистина подмладена, със здрав и сияен вид.

Надя Стефанова

Обичам моментите за себе си и особено тези, прекарани в естетичен център Тинта. Препоръчвам ги, защото са професионалисти и защото умеят да създават топла и уютна атмосфера!

 Час за Консултация