tinta logo

 

 

 

 

Край на недостатъците!

scroll down

Последвайте ни

Иновативно решение за двойна брадичка, бръчки и отпуснат контур на лицето

NuEra Tight

Знаете ли, че според американско проучване, над 30 милиона жени по света се притесняват от двойната брадичка, а повече от 18 милиона дами искат да изгладят контура на лицето си с нехирургична процедура. Ако и Вие сте една от тях, то тази статия ще Ви помогне да решите коя процедура е най-подходяща за Вас.

Проблемът с двойната брадичка или леко отпуснатия контур на лицето не е само Ваш, а на милиони жени и мъже по света. Тези следи на времето състаряват и придават уморен вид на лицето. Добрата новина е, че има решение. И то такова, което не боли, не оставя белези и няма възстановителен период.

Технологията се нарича „двуполюсна радиочестота“, а апаратът – NuEra Tight. Tinta Aesthetic Center е един от малкото естетични центрове в България, които работят с тази апаратура. Технологията е последен писък на иновациите, генерация 2020 г. В същото време е изпитана чрез множество клинични проучвания. Производителят Lumenis е пионер в производството на радиочестотни технологии и е усъвършенствал уреда си през годините, докато произведе последния модел – NuEra Tight.

Но стига технически подробности.

Най-важното е, че апаратът намалява двойната брадичка и изглажда контура на лицето само със серия от 4-6 процедури. Терпатиите са безболезнени и дори приятни. Усещането е като интензивен масаж с горещи камъни. По време на процедурата кожата се загрява в дълбочина. Топлината предизвиква свиване на мастните клетки и по механичен начин се изцеждат част от мастните киселини. Те в последствие се изхвърлят от организма по метаболитен път. Силното нагряване на подкожната тъкан също така стимулира производството на нов колаген в кожата. Резултатът след около 20 дни след първата процедура е по-стегната и гладка кожа, видимо намалена двойна брадичка и младежки контур. Резултатът е дълготраен и дори се разгръща във времето именно заради стимулирането на производството на нов колаген в кожата.

За още по-младежка кожа ние често комбинираме NuEra Tight с друга любима наша процедура – Hydrafacial. Тя прекрасно освежава и хидратира кожата, видимо намалява петната и бръчките, благодарение на богатия си коктейл от витамини, пептиди и хидратиращи съставки.

Ако не сте сигурни коя процедура е подходяща за Вас, свържете се с нас, а нашите терапевти ще Ви дадат професионален съвет.

 

Обратно към всички статии