tinta logo
Gentle Lase Pro – най-могъщият в света враг на космите
scroll down

Последвайте ни

Gentle Lase Pro – най-могъщият в света враг на космите

Представяме ви абсолютния шампион и победител сред лазерите – Gentle Lase Pro на Candela. Единствен и неповторим. Най-могъщият в света александритен унищожител и на най-тънките, и на най-невидимите косми – за разлика от всички останали. Край с драмите. Епилацията е дълготрайна и безболезнена. Всяка процедура продължава от 2 до 30 минути в зависимост от територията на третираната зона. 89% по-малко косми след курс от 3 до 6 процедури!

Забравете бръснача – експерти твърдят, че го правите средно 11 500 пъти в живота. Откажете се и от кола маската. Никой няма нужда от зачервена и загрубяла кожа. Лазерната епилация с Gentle Lase Pro е доказано ефективна – кожата става гладка, нежна, освежена, подмладена. Край с обърнатите косми – вече нямате повод за стрес.

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и за всички зони: горна устна и брадичка, подмишници, крака, интимна зона, ръце, гръб, гърди, цяло тяло.

Лазерният импулс с дължина на вълната 755 нанометра се привлича от меланина (пигмента) на косъма. Трансформиран в топлина унищожава космения фоликул без да засяга околните тъкани.

Няма болка – Gentle Lase Pro е единственият лазер, който работи с патентованото динамично охлаждащо устройство, вградено в накрайника. Той разпръсква много студена струя милисекунди преди лазерният импулс да попадне върху косъма. Охлажда повърхността на кожата без да нарушава ефекта. Епилацията е напълно безопасна в сравнение с предишните александритни технологии.

Обратно към всички статии