tinta logo

Мартенска изненада: минус 30% за Hydrafacial и NuЕra Tight за тяло

scroll down

Последвайте ни

Мартенска изненада: минус 30% за Hydrafacial и NuЕra Tight за тяло

Дами и господа, бъдете здрави, енергични, секси! Мислим за вашата хармония и действаме в името на удоволствието от живота. А ето и изненадата за март – месеца, който по традиция броим за женски, но това не означава, че през следващите 30 дни мъжете нямат право да пожелаят освежаване и подмладяване без болки и усложнения.

Минус 30% на процедурите с Hydrafacial

Минус 30% на процедурите NuЕra Tight за тяло

Hydrafacial – властелинът на хубавото лице
Процедурите, извършени с апарата за лице Hydrafacial, са максимално подходящи за всеки тип кожа – и при жените, и при мъжете. Основните стъпки са три – почистване и химичен пилинг, екстракция и хидратиране, превенция и защита. Hydrafacial съчетава три терапии: базова, Deluxe и Platinum. Към всяка от тях се прилагат различни серуми, които премахват замърсяванията, хидратират кожата в дълбочина и я насищат с антиоксиданти и витамини. Серумите съдържат био съставки от природата, а това ги прави изключително предпочитани от водещи естетични центрове по целия свят. Ефектът от процедурите с Hydrafacial ясно може да бъде видян чрез анализ на кожата с апарата за диагностика Antera 3D.

NuEra Tight – дори скулпторите завиждат

Дори ваятелите от епохата на Ренесанса биха могли да завиждат на формите, които скулптурира NuEra Tight – първият в света апарат за процедури, които хармонизират формите на тялото в зависимост от персоналните предпочитания и необходимости. Всяка процедура е съобразена с конкретната анатомия.

Уникалният код на NuEra Tight е в индивидуалния подход при третирането на мастната тъкан и целулита, при изглаждането на кожата. Електромедицинският апарат създава локализирана топлина, работейки с радиочестотни вълни – 470 kHz , 1 MHz, 2 MHz, 4 MHz, 6 MHz. Следва повишаване на температурата – колагенът се обновява, целулитът рязко намалява, отпуснатата кожа остава в миналото.

Технологията FocalRF осигурява ненадмината ефективност на апарата, който лесно и без да създава физическо напрежение атакува подкожните мазнини. Множество радио честоти, два терапевтични режима и механичен масаж борят и ремоделират целулита, подобрявайки визията като елиминират издатините и вдлъбнатините.

Апликаторите са снабдени с електроди с различен диаметър – от 20 мм до 100 мм, така че да паснат на всяка зона от тялото. Монополярната радиочестота разполага със заземяващ електрод – затова процедурите са не само ефективни, но и напълно безопасни.

Обратно към всички статии